Meetings & Events

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst cq. meeting? 

Op 10 minuten van de bruisende stad Nijmegen ligt Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen midden tussen de heuvels van het Rijk van Nijmegen. Wij bieden u dé ideale locatie voor uw overleg in kleinere gezelschappen. Vanaf 2 personen kunt u al bij ons terecht. Overal is gratis wifi, parkeren is gratis met voldoende gelegenheid en wij verzorgen graag uw dinerbuffet of lunch erbij. Ook zonder arrangement bent u van harte welkom!

Contact

Vergaderarrangementen

Wij bieden uw gezelschap vanaf 6 personen graag een compleet arrangement aan met een vast tarief per persoon. Zo kunt u zorgeloos vergaderen en zorgen wij voor de rest. 
Bent u op zoek naar een leuke activiteit? Tussen het vergaderen door kunt u bij ons kiezen voor Fitness (ook individueel gebruik van fitness en wellnesscentrum), een virtuele les of een live groepsles binnen (yoga of bodypump). Een uitdagende bootcamp buiten of een mountainbike - clinic behoren ook tot de mogelijkheden. Wij hebben alle faciliteiten in huis om er een sportieve dag van te maken.

4- uurs arrangement € 19,00 per persoon (min. 6 personen)
Zaalhuur voor een dagdeel
Onbeperkt koffie, thee en water
Tussendoortje (1x)
Gebruik van beamer en flipover
Schrijfblok en pen

8- uurs arrangement € 39,00 per persoon (min. 6 personen)
Zaalhuur voor een gehele dag 
Onbeperkt koffie, thee en water
Tussendoortje (2x)
Lunch
Gebruik van beamer en flipover
Schrijfblok en pen

 

Natuurlijk kunt u uw vergadering uitbreiden met een diner (op locatie of buiten de deur), overnachting of groepsactiviteit.