Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Vakantiepark Groesbeek De Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Vakantiepark Nijmegen

Op zoek naar een vakantiepark bij Nijmegen waar u met het hele gezin kan vertoeven? Bij hotel & bungalowpark de Zeven Heuvelen heten we u van harte welkom! In de nabijheid van Nijmegen vindt u ons mooie vakantiepark, omringd door een prachtig heuvelachtig landschap. Met genoeg activiteiten in de buurt voor de hele familie is De Zeven Heuvelen dé uitvalsbasis van uw volgende vakantie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar bij onze receptie! 

Verblijven op ons vakantiepark nabij Nijmegen

Als u kiest voor ons vakantiepark in de omgeving van Nijmegen, heeft u de optie om te verblijven in een bungalow, familiekamer, appartement of studio. Ons bungalowpark heeft verschillende bungalows beschikbaar, geschikt voor 4 tot 8 personen. Boekt u een bungalow bij De Zeven Heuvelen? Dan heeft u beschikking tot een ruime kavel waar u heerlijk kunt recreëren. De woning bevat comfortabele bedden, een woonkamer met een fijne zit- en eethoek, een televisie, keuken met vaatwasser en gratis Wi-Fi. U bent zo van alle gemakken voorzien! 

Ons hotel is daarnaast ook een fijne optie om te verblijven. Ook hier vindt u heerlijke bedden, een kitchenette en zithoek. Na een lange dag kunt u hier goed tot rust komen. Onze hotelkamers zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, waaronder onze familiekamers. 

Onze faciliteiten

De Zeven Heuvelen is een zeer kindvriendelijk vakantiepark bij Nijmegen. Door de ruime opzet van ons bungalowpark is er genoeg ruimte voor kinderen om fijn vakantie te vieren. Niet alleen kinderen kunnen hier goed vertoeven, ook voor volwassenen bieden we genoeg activiteiten aan. Zo beschikken wij over onze eigen sportschool en wellnesscentrum TotalVit, waar u als gast van harte welkom bent. Zo kunt u lekker losgaan in de fitness of helemaal ontspannen in ons zwembad of sauna. Verder kunt u in onze hotelbar genieten van een verfrissend drankje of een goede borrel. 

Ontdek de omgeving van ons vakantiepark!

Ons vakantiepark nabij Nijmegen biedt ruime mogelijkheden om dagen te vullen met allerlei activiteiten. Zo is het bruisende stadscentrum van Nijmegen met 10 minuten rijden te bereiken. De perfecte stad om op uw gemak de cafés, terrassen en winkels te verkennen. Ook de natuur is vanuit De Zeven Heuvelen eenvoudig te bereiken. Door onze ligging ziet u binnen minuten al de mooie glooiende heuvels en bossen. We bieden dan ook allerlei wandel- en fietsroutes aan die u kunt ondernemen. Maar ook een dagje uit naar het Vrijheidsmuseum of amusementspark Tivoli zijn gezellige activiteiten die u het met het hele gezin kunt ervaren. Vaak bent u hier al met 15 minuten rijden! 

Bereikbaarheid vakantiepark De Zeven Heuvelen

Hotel & bungalowpark de Zeven Heuvelen is gemakkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer of fiets. Op ons terrein kunt u kosteloos parkeren tijdens uw verblijf. Met onze Kiss & Ride mogelijkheid kunt daarnaast u uw bagage en medereizigers direct bij de receptie afzetten. Neemt u uw fiets mee? Die kunt u ook gratis stallen in onze fietsenstalling. We verwelkomen u graag op ons vakantiepark bij Nijmegen! 


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen