Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Overnachten Groesbeek De Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Overnachten Groesbeek

Heerlijk overnachten in Groesbeek en genieten van wat de omgeving te bieden heeft: de Zeven Heuvelen is een uitstekende uitvalsbasis! Op de grens van Duitsland en vlakbij het bruisende centrum van Nijmegen vindt u hotel & bungalowpark de Zeven Heuvelen. Een gezellig hotel waarbij de gast centraal staat. Ontdek de bosrijke omgeving en het heuvelachtige landschap tijdens een overnachting in Groesbeek.

Overnachten in Groesbeek bij De Zeven Heuvelen

Overnachten in Groesbeek doet u in ons hotel in een studio, appartement of familiekamer. Na een drukke dag kunt u hier heerlijk tot rust komen. Al onze kamers beschikken namelijk over comfortabele bedden, een eigen kitchenette, televisie en gratis Wi-Fi. Ook vindt u in iedere kamer een zithoek waar u fijn kunt relaxen. Uw verblijf extra comfortabel maken? Voeg dan ons continentale ontbijt toe aan uw boeking!

Faciliteiten en omgeving van hotel De Zeven Heuvelen

Na uw overnachting in Groesbeek vol aan de bak in de sportzaal of helemaal tot rust komen in de wellness: bij de Zeven Heuvelen hoeft u niet te kiezen! In ons sport- en wellnesscentrum heeft u de mogelijkheid om lekker te fitnessen, te zwemmen of in de sauna te zitten. Uw dag kunt u daarna uitstekend afsluiten in onze hotelbar of op het terras, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje of een heerlijke borrel. Liever het hotel verlaten om de omgeving te ontdekken? Ook dat is geen probleem! In de nabijheid van de Zeven Heuvelen zijn er tal van mooie fiets- en wandelroutes die u kunt volgen om de bosrijke omgeving en prachtige natuur te beleven. Daarnaast is het unieke centrum van Nijmegen op 15 minuten rijden, waar u ook een dag vol plezier kunt beleven.

Bereikbaarheid Groesbeek overnachten

Als u voor uw overnachting in Groesbeek naar de Zeven Heuvelen komt, kunt u dit gemakkelijk doen met de auto, openbaar vervoer of fiets. Uw auto kunt u kosteloos parkeren op ons terrein, dat beschikt over twee laadpalen voor elektrische auto’s. Door onze Kiss & Ride mogelijkheid kunt u uw bagage en medereizigers daarnaast afzetten bij de hotelingang. Als u uw fiets mee heeft, kan deze gestald worden in onze overdekte stalling. De bushalte is op loopafstand en maakt het zo extra gemakkelijk om naar de Zeven Heuvelen te komen met het openbaar (bus)vervoer. We verwelkomen u graag bij onze receptie!


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen