Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom

Zoek en boek:

Voor de kinderen

Naast prachtige wandel- en fietstochten en het genieten van de omgeving, valt er genoeg te beleven voor de kinderen in en om Groesbeek! 

Start de dag met een plons in ons zwembad om daarna heerlijke samen erop uit te gaan.

Superspeeltuin en Avonturenbos

Aan de overkant van de Cranenburgsestraat ligt een uitgestrekte natuurspeeltuin met glijbanen, schommels, een kabelbaan en veel zand en water om eindeloos te spelen.

Op ongeveer 5 minuten ligt het Avonturenbos Stekkenberg, dit is een avontuurlijke speelplek zonder speeltoestellen, maar met attributen van natuurlijke materialen. Alles is gemaakt van hout uit het bos. Dit heeft geresulteerd in o.a. een boomzweefpad, een boomhut, een halfondergrondse hut, een smokkelpad en allerlei toestellen waarin je kunt klimmen, zitten, schuilen, hangen, liggen, rollen, etc. Al heel veel kinderen hebben de weg gevonden naar deze leuke speelplek!

Amusementpark Tivoli

Speel, geniet, gil en ravot in Amusementspark Tivoli. Met meer dan 30 attracties en speeltoestellen is dit het leukste park voor basisschoolkinderen! Het park is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk en er zijn geen lange wachttijden! Je kunt in de achtbaan, botsboten, zweefmolen, draaimolen, midgetgolfbaan en nog veel meer. Vanaf 2019 is er zelfs een 4D bioscoop! Speel samen met vriendjes of familie en stap in alle attracties.

Ook bij regen kun je lekker blijven spelen in de binnenspeeltuin “Circurs Fun City”. Is het warm? Dan kun je ook terecht in de binnenspeeltuin die verkoeld wordt door de airco, of ga lekker buiten spetteren op de buikschuifbaan.

Pret inn Malden

Pret inn Malden is de leukste binnenspeeltuin van Gelderland. Met volop uitdagende attracties voor kids. Maar ook veilig, overzichtelijk en schoon. Plus goede wifi. Zonder lawaai ook dankzij geluidsdempende effecten. Heel fijn in de zomer: de prettige koelte uit de geavanceerde airco. En niet in de laatste plaats: lekker en gevarieerd eten, zelf gemaakt of van de beste leveranciers uit de regio. Ontdek het zelf!

In een paar jaar tijd is Pret inn uitgegroeid tot een van de populairste kinderbestemmingen in Gelderland. Het concept slaat aan: behalve speelplezier voor de kids heeft Pret inn ook oog voor wat ouders, opa’s en oma’s willen. Met een brasserie, sfeervolle zithoek, buitenterras en uitzicht over de natuur.


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen