Overig

 

 

 

Concerten Goffertpark 

 

Boek nu BON JOVI 2019!   Op 13 juni 2019 zal Bon Jovi optreden in het Goffertpark. U boekt bij ons een arrangement
inclusief ontbijt en busvervoer. Voer bij de data alstublieft 13 juni 2019 in. 
Klik hier voor het arrangement

Jaarlijks zijn er diverse concerten in het Goffertpark Nijmegen. Vanuit de Zeven Heuvelen is Nijmegen goed bereikbaar per openbaar vervoer.
Voor grote concerten, zoals Guns n Roses of Robbie Williams, zetten wij bussen in voor onze gasten. Indien u een reservering heeft gemaakt
ontvangt u hier bericht over indien we busvervoer regelen. Wilt u alvast iets reserveren, in optie zetten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
Wij werken met diverse partners om te zorgen dat u veilig van- en naar- het Goffertpark komt.

 

 

Kleve

 

 

Dierentuin

Tiergarten Kleve is een kleinschalige dierentuin die uitermate geschikt is voor kinderen. Op ongeveer 20 minuten rijden van ons hotel en park is deze dierentuin gelegen. De dierentuin heeft een aantal exotische dieren in haar bezit, zoals de rode panda en steppenvosjes. Verder is er ook genoeg eet- en drinkgelegenheid aanwezig in de dierentuin. Het ideale uitstapje vanaf ons hotel en park!

tiergarten-kleve.de

 

 

 

Historische tuinen

In Kleve zijn de prachtige Kleefse Tuinen te bewonderen. Deze tuinen zijn aangelegd in 1660 door standshouder Johan Maurits van Nassau – Siegen. De Kleefse Tuinen hebben in al die jaren al verschillende tijdperken meegemaakt die allemaal hun sporen achter hebben gelaten. Tegenwoordig zijn de Kleefse Tuinen de perfecte achtergrond voor evenementen en concerten. Verder zijn de Kleefse Tuinen prachtig om doorheen te wandelen.

nl.kleve-tourismus.de

 

Stad

De stad Kleve is een erg gezellige en bruisende stad. Kleve leent zich uitstekend voor winkelen en ontspanning. Kleve ligt net over de grens van Duitsland, maar je hebt daadwerkelijk het gevoel dat je in een ander land bent. Tussen het winkelen door zijn er ook genoeg horeca gelegenheden waar u een lekker hapje kunt eten en drinken.

 

Arnhem

Op de website van het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem en Nijmegen vindt u veel informatie en nieuwtjes over de regio Arnhem en Nijmegen.

rbtkan.nl