Thuis van huis

 

Met een gedreven team, waarvan verschillende medewerkers al sinds 1994 bij ons bedrijf betrokken zijn, staan wij dagelijks klaar voor onze gasten. -Thuis van Huis- daar staan wij voor, of u nu onze gast bent voor een weekendjeweg, vakantie of voor een zakelijk verblijf.

 

Wij verwelkomen u graag bij ons in Groesbeek!

Faciliteiten

 

Golfbaan

Op 2 kilometer van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen ligt Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, onderdeel van Het Rijk golfbanen met schitterende banen in Nunspeet, Margraten, Sybrook én dus Groesbeek. 

 


 

 

Tennis en Minigolf

Direct naast Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen liggen de tennisbanen van Tennisvereniging Groesbeek. De 7 kunstgras buitenbanen zijn bijzonder goed onderhouden en allen voorzien van verlichting. Ook beschikt de tennisvereniging over een midgetgolf baan.

Tennis en minigolf is tegen betaling. U kunt een baan reserveren of minigolf spelen door u aan te melden aan de bar van de tennisvereniging.

 

 


 

 

Voetbalvelden

Op 700 meter van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen liggen de velden van voetbalclub Achilles `29, actief in de Jupiler League. Op 2,5 kilometer liggen de velden van voetbalclub De Treffers. De club beschikt ook over uitgebreide sport en fitness faciliteiten, professionele kleedkamers én gezellige kantine.

Ook voor hockey kunt u terecht in de buurt. De velden van de Nijmeegsche Mixed Hockey Club (NMHC) liggen op slechts 7 kilometer.

 


 

Heeft u vragen? 024 397 5841