Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Evenementenkalender Groesbeek Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Evenementenkalender

Groesbeek, Nederland

Scroll opzij om de hele tabel te bekijken

Via het onderstaande overzicht ziet u de actuele evenementen van 2023/2024 in Groesbeek en omgeving. Klik op de naam van het evenement om er meer over te lezen.

Boek nu uw verblijf tijdens één van de onderstaande evenementen zodat u volledig ontzorgd bent.

MaandvantotEvenementLocatie

Mei

25 mei

25 mei

Berendonck, Wijchen

Juni

18 Jun

19 Jun

De Goffert Nijmegen

Juli

13 Jul

19 Jul

Nijmegen en omgeving

September

28 Sept

29 Sept

Wijngaarden: De Colonjes, De Plack, Klein Amerika en van Ditshuizen

De Zeven Heuvelen Groesbeek
Wijncentrum Groesbeek

Herfstdrift festival Nijmegen

Nijmeegse Vierdaagse

De derde week van juli lopen we samen de 4Daagse, de grootste wandelprestatietocht ter wereld! Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Allemaal met hetzelfde doel: het felbegeerde 4Daagsekruisje.

Zevenheuvelenloop Nijmegen

Zevenheuvelenloop

Al jaren trekt de NN Zevenheuvelenloop duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen. Het parcours wordt wel beschouwd als het mooiste van Nederland. Daarnaast zijn de actuele wereldrecords over 15 km bij de mannen én de vrouwen gelopen in Nijmegen. De NN Zevenheuvelennacht vindt plaats op de zaterdagavond (19 november) vóór de NN Zevenheuvelenloop (20 november) en is een loopevenement in het donker over een afstand van 7 kilometer. Van beginner tot gevorderde loper; dit parcours en de entourage betoveren iedereen. Toppers laten zich uitdagen door het pittige parcours, recreanten genieten van de mysterieuze verlichting en geluiden onderweg.

Kleefse kerstmarkt

Nederlandse Wijnfeesten

Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten op zaterdag 23 en zondag 24 september komt alles wat Wijndorp Groesbeek uniek maakt samen. Dit jaar vinden de Wijnfeesten plaats bij 4 wijngaarden : De Colonjes, De Plack, Klein Amerika en van Ditshuizen, allemaal in Groesbeek van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt overal starten en proefglazen en munten kopen. Tevens is er uniek vervoer tussen de wijngaarden met de wijntrein en van HansClassicCars een greyhound bus.

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen