Heeft u vragen?   024 397 5841
Evenementenkalender Groesbeek Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Evenementenkalender

Groesbeek, Nederland

Scroll opzij om de hele tabel te bekijken

Via het onderstaande overzicht ziet u de actuele evenementen van 2022 in Groesbeek en omgeving. Klik op de naam van het evenement om er meer over te lezen.

Boek nu uw verblijf tijdens één van de onderstaande evenementen zodat u volledig ontzorgd bent.

MaandvantotEvenementLocatie

September

3 sept

4 sept

Naast Valkhofpark

September

3 sept

7 sept

Kermis Groesbeek

Groesbeek centrum

September

7 sept

7 sept

Blues Moose Café Groesbeek

September

10 sept

10 sept

NYMA terrein

September

10 sept

10 sept

Prins Hendrikstraat 1 in Ooij

September

10 sept

11 sept

Persingensestraat 4 in Persingen

September

18 sept

18 sept

Vrijheidsmuseum

September

23 sept

24 sept

Goffertpark Nijmegen

September

24 sept

25 sept

Groesbeek

September

25 sept

25 sept

Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn

Oktober

1 okt

1 okt

Goffertpark Nijmegen

Oktober

19 okt

19 okt

Sean Chambers

Blues Moose Café Groesbeek

November

19 nov

20 nov

Nijmegen

November

25 nov

26 nov

De Vasim

November/December

25 nov

4 dec

Kleve in Duitsland

De Zeven Heuvelen Groesbeek
Wijncentrum Groesbeek

Samba festival Nijmegen

Samba festival

Zaterdag 3 september is ‘Workshop Saturday’, waar sambaspelers workshops kunnen volgen van geweldige docenten uit heel Europa. Er zal ook een avondshow zijn met live muziek en veel gelegenheid tot dansen en feesten.

Zondag 4 september is het ‘Play Out Loud Sunday’, waar groepen hun muziek aan elkaar en het publiek laten horen. Groepen spelen op vier prachtige locaties in de stad Nijmegen, allemaal vlakbij de festivallocatie.

Tommy Castro

Tommy Castro & The Painkillers

Tommy Castro pakte op 10-jarige leeftijd voor het eerst een gitaar op en werd geïnspireerd door blues-rockers als Eric Clapton en Elvin Bishop. Met inmiddels zes Blues Music Awards op zijn naam, staat hij nu bekend als de legendarische blues- en soul-gigant die weet hoe hij een menigte in vuur en vlam moet zetten. In zijn carrière heeft de gitarist, zanger en songwriter 15 albums uitgebracht die varieerde tussen soul en R&B tot pikante blues en vurige rock-'n-roll. Castro’s band, The Painkillers, spelen nu al meer dan vier jaar samen. Na meer dan honderden live shows zijn ze samengesmolten tot een van de meest hechte units die Castro ooit heeft samengesteld. In mei won Tommy Castro maar liefst 3 Internationale Blues awards.

BCKYRD festival Nijmegen

BCKYRD Festival

BCKYRD Festival is de kleurrijkste afsluiter van uw zomer. Op zaterdag 10 september 2022 toveren de creatievelingen van De Achtertuin het NYMA-terrein om tot een spectaculaire culturele speeltuin met vijf eigenzinnige stages en ontelbaar veel smaken. U danst er de zomer uit op alles van salsa tot afropop, R&B, hiphop en disco bij podia die worden gehost door lokale en nationale smaakmakers zoals Fiesta Macumba, Froday, Get Down, Jiwa Jiwe en Boeket. U kunt er in een vrije festivalsfeer genieten van een divers programma met heerlijk eten en drinken.

Open atelier

Open atelier Ann Hoogendoorn

Tijdens de Kunst, Cultuur en Natuurroute van het Kunstcollectief Gelderse Poort is het atelier open en vindt u de kleine expositie achter het huis van Ann Hoogendoorn. Dit weekend viert zij het uitkomen van het tweede Ana Kunstboekje "Ana en Art".

Garden of Art & Design

The Garden of Art and Design

In het weekend van 10 en 11 september 2022 vindt een bijzonder evenement plaats: The Garden of Art and Design. Achttien professionele kunstenaars en designers komen in de tuin van 'Zicht' bij elkaar om hun werk te exposeren en te verkopen. Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van kunst en design op een prachtige plek in de Ooijpolder met een geweldig weids uitzicht op de stuwwal van Beek en Ubbergen. U kunt dus lekker rondlopen en alles in uw eigen tempo en volgorde bezichtigen. Daarnaast kunt u in gesprek gaan met de makers en misschien een aankoop doen. Tevens kunt u op het terras genieten van een drankje. Kijk voor meer informatie op www.thegardenofartanddesign.nl

Vrijheidsmarkt

Vrijheidsmarkt

Vanwege 78 jaar Operatie Market Garden organiseert het Vrijheidsmuseum in Groesbeek op zondag 18 september van 10.00-17.00 uur een vernieuwde Vrijheidsmarkt. Zowel in het museum als op het buitenterrein is van alles te doen!

Met onder andere:

  • - Live muziekoptredens door o.a. Bill Baker’s Big Band en The Barclay Brothers;
  • - Diverse kinderactiviteiten; o.a. cartoontekenen en Vrijheidsrokken knutselen;
  • - Kindervrijmarkt;
  • - Radioshow met zend- en ontvangstapparatuur uit WO2; 
  • - Highlight tours (45 minuten) door de vaste expositie: van 11.00-11.45, 13.00-13.45 en 14.00-14.45 uur zijn er speciale kinderrondleidingen (8-12 jaar). De andere highlight tours zijn van 12.00-12.45 uur en van 13.30-14.15 uur. Reserveren voor de 'highlight tours' is noodzakelijk en doet u via .
Blof Nijmegen

BLØF

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat je in Nederland kunt bereiken: bijna veertig hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome en een eigen festival genaamd ‘Concert At Sea’. Toch klinkt het viertal gretiger dan ooit, ook aan inspiratie is er geen gebrek. Op 23 en 24 september 2022 staan ze in het Goffertpark!

Wijnfeesten Groesbeek

Wijnfeesten

Op zondagmiddag 25 september 2022 komt niemand minder dan Jim van der Zee een Real Roots Cafe LIVE sessie doen in Grand Café De M'ooije Waard, aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn. Vier jaar geleden won Jim van der Zee de achtste editie van The Voice of Holland. De livemuziek matinees, in Grand Café De M'ooije Waard, zijn in de regio Berg en Dal inmiddels een begrip geworden. Eerlijke livemuziek, in een ruime huiskamer waar u bovendien op uw wenken bediend wordt, blijkt een geslaagd concept. De luxe livingroom stroomt telkens gezellig vol met een relaxed publiek uit alle windrichtingen van het land. De sfeer is uitstekend en de geboden muzikale kwaliteit is van een bijzonder hoog niveau.

LIVE sessie van Jim van der Zee

LIVE sessie van Jim van der Zee

Tijdens de Nederlandse Wijnfeesten op 24 en 25 september 2022 komt alles samen wat Wijndorp Groesbeek zo bijzonder maakt. In een bijzondere sfeer en ambiance kunt u twee dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft. Open wijngaarden, het Nederlands Wijnbouwcentrum, lekkere gerechtjes en entertainment!

Het foute oktoberfest Nijmegen

Het Foute Oktoberfest

Het Foute Oktoberfest is terug op zaterdag 1 oktober 2022 in het Goffertpark! Opnieuw wordt er de grootste feesttent van Europa met plaats voor 15.000 man geregeld. Dan gaan we feesten als nooit tevoren met natuurlijk de allerbeste feestartiesten en party DJ’s van het moment! Vergeet uw Tiroler outfit niet... 

Zevenheuvelenloop Nijmegen

Zevenheuvelenloop

Al jaren trekt de NN Zevenheuvelenloop duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen. Het parcours wordt wel beschouwd als het mooiste van Nederland. Daarnaast zijn de actuele wereldrecords over 15 km bij de mannen én de vrouwen gelopen in Nijmegen. De NN Zevenheuvelennacht vindt plaats op de zaterdagavond (19 november) vóór de NN Zevenheuvelenloop (20 november) en is een loopevenement in het donker over een afstand van 7 kilometer. Van beginner tot gevorderde loper; dit parcours en de entourage betoveren iedereen. Toppers laten zich uitdagen door het pittige parcours, recreanten genieten van de mysterieuze verlichting en geluiden onderweg.

Herfstdrift festival Nijmegen

Herfstdrift Festival

De herfst is de lente van de winter: op 25 & 26 november maken we van het Vasimterrein in Nijmegen onze industriële speeltuin en dansen we samen op de toekomst tijdens de eerste Herfstdrift sinds 2019: Herfstdrift Festival 2022.

Kleefse kerstmarkt

Kleefse Kerstmarkt

De 47e Kerstmarkt in Kleve vindt plaats van 25 november 2022 tot 4 december 2022 in de gebieden Koekkoekplatz, Pastor-Leinung-Platz en Wallgrabenzonen.

U kunt genieten van een programma en markt vol met veel bekende exposanten, veel nieuwe exposanten en een gevarieerd muzikaal podiumprogramma.

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen