Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Bezienswaardigheden Groesbeek Mookerheide

Zoek en boek:

Bezienswaardig­heden

Niet alleen biedt de omgeving u ontzettend veel bijzondere landschappen en bezienswaardigheden, ook zijn er interessante musea te verkennen!

Vrijheidsmuseum

Het Vrijheidsmuseum is een historisch educatief museum dat voor jong en oud het grensoverschrijdende en multiperspectieve verhaal vertelt van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. Centraal staat de Tweede Wereldoorlog, in samenhang met de geschiedenis van de 20e eeuw én de actualiteit. Er zijn ook verschillende mooie wandel- en fietsroutes die grenzen aan het Vrijheidsmuseum, waarmee u een nog volledigere indruk krijgt van de bevrijding en de geschiedenis van de omgeving.

Kaartjes voor het Vrijheidsmuseum zijn te verkrijgen via onze receptie. Neemt u vooral ook een kijkje op de website van het Vrijheidsmuseum

Mookerheide

Op een kleine 10 minuten rijden vanaf Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen vindt u de Mookerheide. Een prachtig natuurgebied grenzend aan natuurmonument Jachtslot De Mookerheide. U waant zich hier in een heuvelachtig gebied met verre uitzichten tussen de heide en Schotse Hooglanders, met de indrukwekkende natuurbegraafplaats op het landgoed van het Jachtslot. Ook kunt u hier een kijkje nemen in de kassen en tuinen van het landgoed.

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen