Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom

Zoek en boek:

Activiteiten

Naast prachtige wandel- en fietstochten en het genieten van de omgeving, valt er genoeg te beleven in en om Groesbeek!

Wijnfeesten

Groesbeek staat inmiddels bekend als een echt wijndorp. Jaarlijks worden hier de Nederlandse Wijnfeesten georganiseerd, welke zijn opgericht door een viertal Groesbeekse ondernemers. Tijdens de wijnfeesten kunt u in een bijzondere sfeer twee dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft. Open wijngaarden, het Nederlands Wijnbouwcentrum, workshops, lekkere gerechtjes en entertainment!

Nederlands Wijnbouwcentrum

Het wijnbouwcentrum is het mooiste wijnterras van Groesbeek en ligt op ongeveer 5 minuten rijden van ons hotel & bungalowpark. Naast een startpunt van diverse wandel- en fietsroutes, heeft het wijnbouwcentrum een wijnterras waar u heerlijk ontspannen kunt zitten met uitzicht over de wijngaard ‘De Colonjes’ of binnen in het proeflokaal. Er kan deelgenomen worden aan een proeverijtje van 3 Groesbeekse wijnen en na het wandelen kunt u bijvoorbeeld genieten van kaas & worst planken uit de streeek. Op hun website vindt u onder andere hun activiteiten agenda. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om leuke wijngerelateerde uitjes te organiseren.  

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Op ongeveer 5 minuten rijden ligt de golfbaan Het Rijk van Nijmegen. 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving maken de golfbaan tot een klasse apart. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27-holes golfbaan aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18-holes golfbaan aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging.

Berg en Dalse Kroegjesroute

Combineer een heerlijke wandeling in het prachtige Berg en Dal met lekker eten, drinken en slapen. Berg en Dal is een uniek wandelgebied dankzij de mooie combinatie van rivier- en heuvellandschap ontstaan door rievierafzettingen in de ijstijd. Er zijn relatief grote hoogteverschillen waardoor prachtige vergezichten ontstaan en landschappen met akkers, weilanden, loof- en naaldbossen en dorpjes. 

De Berg en Dalse kroegjesroute is ontstaan uit een samenwerking tussen 9 gezellige kroegen die door wandelroutes met elkaar verbonden zijn. Er zitten korte wandelingen vanaf 3,5 km tussen, maar u kunt ook kiezen voor een wandeling van een hele dag. U start bijvoorbeeld bij het ene kroegje en wandelt dan naar de volgende. Via een andere weg wandelt u dan terug. Maar u kunt ook meerdere kroegjes met elkaar verbinden voor een lange wandeling. Tijdens uw verblijf bij De Zeven Heuvelen kunt u bijvoorbeeld ook op de kroegjesroute uitsmeren over verschillende dagen. De wandelroutes vindt u op de website van de Berg en Dalse kroegjesroute.

Nijmegen en Kleve

Brengt u ook eens een bezoekje aan het nabijgelegen Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Nijmegen beschikt over een mooie historische binnenstad met veel leuke winkels en terrasjes. Meer weten over wat er te doen is in Nijmegen? Bezoek dan deze website eens voor meer informatie.

De Duitse stad Kleve (Kleef) ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Kleve heeft een gezellige binnenstad welke uitstekend geschikt is voor winkelen en ontspanning. Ook de historische tuinen en de kleinschalige dierentuin zijn erg leuk om te bezoeken. Een leuke tip: met de fietstrein (draisine) kun je van Groesbeek naar Kleve fietsen! Je hebt de keuze uit de standaardfiets (2 tot 4 personen) en de clubfiets (9 tot 14 personen).

Amusementspark Tivoli

Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, een leuk pretpark voor basisschoolkinderen tot een jaar of 10. Geniet van superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én zonder al te lange wachttijden. Dit park ligt op een kleine 10 minuten rijden van onze locatie.

Terwijl de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, kunnen hun ouders zich ontspannen op de vele zitgelegenheden. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om samen met uw kinderen onze attracties te ontdekken. Tickets zijn online te koop op hun website of bij de balie in het pretpark zelf. 

Superspeeltuin en Avonturenbos

Aan de overkant van de Cranenburgsestraat ligt een uitgestrekte natuurspeeltuin met glijbanen, schommels, een kabelbaan en veel zand en water om eindeloos te spelen.

Op ongeveer 5 minuten ligt het Avonturenbos Stekkenberg, dit is een avontuurlijke speelplek zonder speeltoestellen, maar met attributen van natuurlijke materialen. Alles is gemaakt van hout uit het bos. Dit heeft geresulteerd in o.a. een boomzweefpad, een boomhut, een halfondergrondse hut, een smokkelpad en allerlei toestellen waarin je kunt klimmen, zitten, schuilen, hangen, liggen, rollen, etc. Al heel veel kinderen hebben de weg gevonden naar deze leuke speelplek!

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen