Heeft u vragen?   024 397 5841
Activiteiten Groesbeek Nijmegen

Zoek en boek:

Activiteiten

Naast prachtige wandel- en fietstochten en het genieten van de omgeving, valt er genoeg te beleven in en om Groesbeek!

Wijnfeesten

Groesbeek staat inmiddels bekend als een echt wijndorp. Jaarlijks worden hier de Nederlandse Wijnfeesten georganiseerd, welke zijn opgericht door een viertal Groesbeekse ondernemers. Tijdens de wijnfeesten kunt u in een bijzondere sfeer twee dagen lang proeven en beleven van alles wat met wijn te maken heeft. Open wijngaarden, het Nederlands Wijnbouwcentrum, workshops, lekkere gerechtjes en entertainment!

Nederlands Wijnbouwcentrum

Op ongeveer 5 minuten rijden ligt het Nederlands Wijnbouwcentrum. Hier maakt u een unieke wijnbeleving mee met rondleidingen, proeverijen, wijngaarddiners en een heerlijk terras aan de wijngaard. Tevens worden er vele diverse activiteiten georganiseerd, zoals wandel- en fietsroutes door de wijngaarden.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Op ongeveer 5 minuten rijden ligt de golfbaan Het Rijk van Nijmegen. 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving maken de golfbaan tot een klasse apart. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27-holes golfbaan aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18-holes golfbaan aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend. De ruim 75 strategisch geplaatste bunkers vormen hier een sportieve uitdaging.

Nijmegen en Kleef

Brengt u ook eens een bezoekje aan het nabijgelegen Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Nijmegen beschikt over een mooie historische binnenstad met veel leuke winkels en terrasjes.

De Duitse stad Kleef ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Kleef heeft een gezellige binnenstad welke uitstekend geschikt is voor winkelen en ontspanning. Ook de historische tuinen en de kleinschalige dierentuin zijn erg leuk om te bezoeken.

Superspeeltuin en Avonturenbos

Aan de overkant van de Cranenburgsestraat ligt een uitgestrekte natuurspeeltuin met glijbanen, schommels, een kabelbaan en veel zand en water om eindeloos te spelen.

Op ongeveer 5 minuten ligt het Avonturenbos Stekkenberg, dit is een avontuurlijke speelplek zonder speeltoestellen, maar met attributen van natuurlijke materialen.

Amusementspark Tivoli

Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, een leuk pretpark voor basisschoolkinderen tot een jaar of 10. Geniet van superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én zonder al te lange wachttijden. Dit park ligt op een kleine 10 minuten rijden van onze locatie.


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen