KIDS

 

Alles voor onze jongste gasten!

 

Binnenzwembad
Kinderen zijn van harte welkom in ons verwarmde binnenzwembad. Met het trapje komen ze makkelijk het water in. 
Regelmatig worden er lessen gegeven (in een half bad) voor babies en kinderen tot 4 jaar. In ons gehele wellnessgedeelte (uitgezonderd de kleedkamers)
is badkleding verplicht. Omdat we een wellnesbad hebben, zijn opblaaskrokodillen en ballen niet toegestaan.
Wil je een kinderzwemparadijs bezoeken tijdens je vakantie bij de Zeven Heuvelen? Kijk dan eens bij het mooie zwembad in Goch!

 

Superspeeltuin
Direct aan de overkant van de Cranenburgsestraat ligt een uitgetrekte natuurspeeltuin. Hier zijn glijbanen, schommels, fitness, een kabelbaan en heel veel zand en water om eindeloos te spelen. En dat op een paar minuten wandelen.

 

Bungalowpark
Op ons bungalowpark is een groot grasveld met volleybalnet, hoge boomschommel en een jeux de boulesbaan.
Ook staat er een tafeltennistafel.

 Avonturenbos
Het Avonturenbos Stekkenberg is een groot succes bij onze jonge gasten! In het avonturenbos kun je klimmen, spelen, sluipen, kruipen en geniet je ondertussen van een fijne boswandeling. Kijk hier voor de plattegrond en voor meer informatie over het Avonturenbos. 

 

 

Harm's hoeve
Een kalfje de fles geven of een klein flesje melk aan een lammetje. Dat is toch zo leuk! Bij Harm's hoeve kun je over de stal lopen om te kijken naar de koeien en de varkentjes, mag je zelf de jonge dieren voeren en aaien én is er ruimte genoeg om lekker te spelen. Voor de ouders is er een fijn terras en boerderijwinkel. 
Voor info en openingstijden kijk je het best even op de site van Harm's Hoeve.

 

 

 

Tivoli
Een heus pretpark in Berg en Dal! Bij Tivoli is het feest, vooral voor kinderen onder de 11 jaar. Ga samen in de achtbaan, in het spookhuis of speel gezellig in het waterparkje. Kijk hier om tickets te bestellen.