Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Hotel Nijmegen De Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Hotel Molenhoek

Overnachten in een hotel bij Molenhoek? Vlakbij dit karakteristieke dorp vindt u Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen. Of u nu een weekendje komt om de omgeving te ontdekken of met de familie op vakantie gaat, De Zeven Heuvelen is de perfecte uitvalsbasis gelegen in een prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving. 

Kamers in ons hotel bij Molenhoek

Ons hotel nabij Molenhoek biedt verschillende accommodatietypes aan voor onze bezoekers. We beschikken over verschillende studio’s, appartementen en familiekamers. Zo kiest u voor de beste kamer die bij uw wensen past. Al onze kamers zijn voorzien van een comfortabel bed, een kitchenette, televisie en zithoek. Daarnaast heeft u in ons gehele complex toegang tot onze gratis Wi-Fi. Na een dag vol activiteiten komt u bij De Zeven Heuvelen weer heerlijk tot rust. Zo begint u de volgende dag weer vol energie! 

Hotel nabij Molenhoek: de omgeving

Dat u richting De Zeven Heuvelen komt voor de omgeving, dat snappen wij zeker! Ons hotel & bungalowpark bevindt zich tussen de glooiende heuvels in een bosrijk landschap. Tussen Molenhoek en Groesbeek vindt u daarnaast Jachtslot De Mookerheide, waar u naast de prachtige Mookerheide ook het mooie parkbos en de historische tuinen van het jachtslot kunt bewonderen. Bij De Zeven Heuvelen hotel vlakbij Molenhoek bieden we dan ook verschillende fiets- en wandelroutes in de omgeving aan.  

Zoekt u liever de stad op? Ook dat is geen probleem bij De Zeven Heuvelen. Met 10 minuten rijden bevindt u zich in het historische centrum van Nijmegen waar u kunt genieten van de cafés, terrassen en winkels. Is het voor u geen probleem om net iets verder te rijden? Op 20 minuten afstand van ons hotel nabij Molenhoek vindt u de Duitse stad Kleve. Met een gezellige binnenstad kunt u heerlijk winkelen of een bezoek brengen aan de lokale dierentuin! 

Bereikbaarheid hotel De Zeven Heuvelen bij Molenhoek

Ons hotel in omgeving Molenhoek is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Bij De Zeven Heuvelen beschikken we over een ruime parkeerplaats waar u gratis uw auto parkeert tijdens uw verblijf. Ook zijn er twee laadpalen aanwezig voor het opladen van uw elektrische auto. U kunt daarnaast uw spullen en medereizigers bij de hoofdingang afzetten om de start van uw vakantie extra gemakkelijk te maken. Heeft u uw fiets meegenomen? Dan kunt u deze stallen in onze overdekte fietsenstalling. 


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen