Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Hotel Groesbeek De Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Hotel Groesbeek

Bent u op zoek naar een hotel in Groesbeek? U bent van harte welkom bij de Zeven Heuvelen! De Zeven Heuvelen is een hotel & bungalowpark gelegen in het mooie Groesbeek. In de bosrijke omgeving kunt u heerlijk tot rust komen of lekker op pad gaan om het heuvelachtige landschap te verkennen. De Zeven Heuvelen is een gezellig hotel met studio’s, appartementen en familiekamers. Daarnaast verwelkomen wij gasten op ons kleinschalige bungalowpark. Sinds 2006 ontvangen wij dagelijks nieuwe gasten bij onze receptie: zien wij u daar ook?

Kamers en studio’s bij uw hotel in Groesbeek

Bij de Zeven Heuvelen beschikken wij over verschillende soorten studio’s, appartementen en familiekamers. Deze geven u de gelegenheid om tot rust te komen na een dag inspanning en ontspanning in Groesbeek en omgeving. Onze hotelkamers zijn allemaal voorzien van een eigen kitchenette, een heerlijk bed en een televisie. De kamers zijn rookvrij en per lift bereikbaar. Verder kunt u gebruikmaken van onze gratis Wi-Fi, beschikbaar in het hele hotel in Groesbeek. Onze appartementen bieden alle comfort voor een ontspannen verblijf. Uw uitje extra uniek maken? Bekijk dan eens onze arrangementen.

Faciliteiten en omgeving

Tijdens uw verblijf bij de Zeven Heuvelen kunt u gebruikmaken van de verschillende faciliteiten in ons hotel in Groesbeek. Zo kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness met sauna en zwembad, of u lekker uitleven in onze fitness. Liever alleen relaxen? Dan nodigen we u graag uit op ons terras, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast biedt het boeken van ons hotel in Groesbeek de gelegenheid om de mooie omgeving te ontdekken. Zo zijn er verschillende fietsroutes en wandelroutes waarmee u de bosrijke omgeving kunt bewonderen. Wilt u graag op pad, maar heeft u zelf geen fiets meegenomen? Dan kunt u bij ons een elektrische fiets huren om zorgeloos op stap te gaan.

Bereikbaarheid Groesbeek hotel de Zeven Heuvelen

Hotel De Zeven Heuvelen in Groesbeek is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Op loopafstand vindt u een bushalte waardoor u snel met het OV op locatie bent. Daarnaast is er voldoende parkeerplek, waar u uw auto gratis kunt neerzetten gedurende uw verblijf. Met onze Kiss & Ride mogelijkheid kunt u voor de hotelingang uw spullen uitpakken of afgezet worden. Zo maken we uw verblijf gemakkelijk! Onze parkeerplaats beschikt over invalidenparkeerplaatsen en twee elektrische laadpalen, dus ook met uw elektrische auto bent u van harte welkom bij de Zeven Heuvelen in Groesbeek. Komt u liever met de fiets of neemt u de fiets mee? We beschikken over een fietsenstalling waar u uw fiets kunt plaatsen. Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen.


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen