Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Hotel Berg en Dal De Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Hotel Berg en Dal

Zoekt u een hotel in Berg en Dal waar u heerlijk kunt overnachten? Hotel & bungalowpark de Zeven Heuvelen ligt in de gemeente Berg en Dal, centraal in Groesbeek. De prachtige bosrijke omgeving ligt om de hoek, met het centrum van Groesbeek op loopafstand. Ontdek ons sfeervolle hotel waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. De Zeven Heuvelen is de perfecte uitvalsbasis om de regio Het Rijk van Nijmegen te ontdekken! Met 46 verschillende studio’s, appartementen en familiekamers is er altijd een geschikte verblijfplaats voor u.

Kamers en studio’s in ons hotel in Berg en Dal

De Zeven Heuvelen heeft verschillende accommodatie types in ons hotel in Berg en Dal. Zo heeft u de keuze uit studio’s, appartementen en familiekamers. Iedere kamer beschikt altijd over een eigen kitchenette, televisie, Wi-Fi en een zitje. Zo heeft u optimaal comfort tijdens uw verblijf. Alle kamers zijn rookvrij en per lift bereikbaar. Bij de Zeven Heuvelen kunt u dan ook heerlijk tot rust komen na een dag vol activiteiten. Ons hotel maakt het dan ook gemakkelijk voor u om de omgeving te ontdekken. Wilt u meer weten over onze accommodatie types?

Wat De Zeven Heuvelen te bieden heeft

Als u bij Berg en Dal hotel De Zeven Heuvelen verblijft, heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van al onze faciliteiten. Boek bij uw verblijf bijvoorbeeld een lekker continentaal ontbijt erbij. Zo start u uw dag met een goed gevulde maag en hoeft u dit niet zelf te verzorgen. Tevens vindt u in ons hoofdgebouw ons sport- en wellnesscentrum. Als hotelgast maakt u gratis gebruik van al onze sportfaciliteiten en geniet u in de wellness van onze sauna’s en stoombad.

De omgeving van ons Berg en Dal hotel

De gemeente van ons hotel, Berg en Dal, bestaat uit verschillende dorpen, zoals Groesbeek, Berg en Dal, Beek en Millingen aan de Rijn. Alleen in de gemeente valt al genoeg te ontdekken! Zo kunt u op bezoek bij het Afrika Museum, de Duivelsberg of heerlijk golfen op de golfbaan van Het Rijk van Nijmegen. Verder zijn er verschillende wandelroutes en fietsroutes die u in de omgeving kunt volgen. Liever een dagje op stap of shoppen? Dit kan uitstekend in de omliggende steden Nijmegen of het Duitse Kleve.

Parkeren bij De Zeven Heuvelen

Bij ons hotel in Berg en Dal kunt u gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats. Hier staan tevens twee laadpalen voor elektrische auto’s en er zijn invalidenparkeerplaatsen. Zo kunt u zorgeloos op reis. Bent u slecht ter been of zet u uw bagage liever alvast af bij de receptie? Dat is geen probleem: dankzij onze Kiss & Ride mogelijkheid is afzetten bij de ingang mogelijk. Bent u met de fiets of heeft u uw fiets meegenomen? Dan kunt u deze stallen in onze fietsenstalling. Heeft u meer vragen over onze bereikbaarheid, kamers of service? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen.

Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten

© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen