Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Hotel Berg en Dal De Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Groepsaccommodatie Nijmegen

Wilt u met vrienden, familie of collega’s fijn verblijven in een groepsaccommodatie bij Nijmegen? Bij De Zeven Heuvelen kunt u met een groep van wel 26 personen terecht in een ruime groepsaccommodatie, waarbij u door middel van geschakelde appartementen een grote centrale ruimte tot uw beschikking hebt, aansluitend op een gang met appartementen. Zo kunt u zowel gezellig samenkomen als rustig tot uzelf komen. Het in Groesbeek gelegen De Zeven Heuvelen ligt op zo’n 10 minuten rijden van Nijmegen en maakt het de ideale locatie om zowel de natuur als stad te verkennen. Zien we u binnenkort ook langskomen? 

Groepsaccommodatie voor bedrijven

Bedrijven zijn ook van harte welkom in onze groepsaccommodatie bij Nijmegen! Of u nu een bedrijfsweekend gepland heeft of vergaderingen op de planning heeft staan, bij De Zeven Heuvelen denken we graag met u mee. Zo hebben we meerdere arrangementen voor zakelijke gasten beschikbaar. In de ochtend productief vergaderen, ’s middags heerlijk wandelen in de natuur en ’s avonds gezellig een drankje doen: bij De Zeven Heuvelen bent u op de juiste plek. 

Verblijven bij een groepsaccommodatie in omgeving Nijmegen

Ook met vrienden of familie bent u van harte welkom in ons groepsverblijf bij Nijmegen. Door de ruime opzet is het ideaal om met meerdere gezinnen te verblijven in de appartementen, waarbij de gemeenschappelijke ruimte het hart van uw weekend kan zijn. Samen gezellig koken en tafelen is geen probleem: de ruimte is hiervoor uitgerust en er zijn genoeg voorzieningen beschikbaar. 

Groepsaccommodatie Nijmegen: onze faciliteiten

Of u nu voor een verblijf vol rust komt of lekker actief aan de slag wil gaan: bij De Zeven Heuvelen hoeft u niet te kiezen! Onze fitnesszaal is uitgerust met allerlei apparaten waar u fijn kunt werken aan uw gezondheid terwijl u in onze wellness compleet tot rust kunt komen. Daarnaast is de omgeving van Groesbeek prachtig om te ontdekken te voet of op de fiets. We hebben een mooi aanbod aan mooie fiets- en wandelroutes die u kunt ontdekken om de bosrijke omgeving en prachtige natuur te beleven tijdens uw verblijf bij onze groepsaccommodatie rondom Nijmegen. 

Bereikbaarheid bij De Zeven Heuvelen

Onze groepsaccommodatie bij Nijmegen is eenvoudig te bereiken met de auto, openbaar vervoer of fiets. Parkeren doet u kosteloos op ons terrein, waar u ook twee laadpalen voor elektrische auto’s kunt vinden. Met onze Kiss & Ride mogelijkheid kunt u uw bagage en medereizigers afzetten bij de hotelingang voor extra gemak. Komt u op de fiets of neemt u uw fiets mee? Deze kunt u stallen in de overdekte fietsenstalling. We verwelkomen u graag bij onze centrale receptie! 

Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten

© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen