Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Groepsaccommodaties Groesbeek Zeven Heuvelen

Groeps­accommodaties

Groesbeek, Nederland

De ideale ligging en de schitterende omgeving zorgen dat onze groepsaccommodatie uitermate geschikt is voor conferenties, groepsvakanties, workshops en familieweekenden. De appartementen en studio’s zijn deels te combineren zodat u met uw groep samen kunt zijn.  Ze beschikken allen over een eigen keuken.

Voor groepen gelden speciale tarieven. Bij individuele wensen kunnen wij een arrangement voor u op maat samenstellen, hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en het budget van de groep. Bij grotere groepen kan het voordelig zijn om de gehele accommodatie af te huren voor een vaste prijs zodat u zelf alle kamers kunt indelen naar eigen wens en de beschikking heeft over de verschillende ruimtes – grote gezamenlijke groepsruimte – eventueel afhuren van onze gezellig bar.

U kunt denken aan een combinatieprogramma met naast fantastische fietsroutes ook een culinaire of historische activiteit: een wijnproeverij bij een lokale wijnhoeve, bierproeverij op ons prachtige terras of in de bar, golfclinic, of een tour in een historisch voertuig langs enkele markante plaatsen van WWII. En na een mooie fietstocht kunt u relaxen in onze wellness en zwembad, of van een massage genieten door één van onze fysiotherapeuten!

Verblijf op basis van vol pension staat garant voor heerlijke maaltijden. Aan het ontbijt-, lunchbuffet en het diner wordt met veel zorg samengesteld.

Groepsaccommodatie met sport en wellness mogelijkheden

De groepsaccommodatie bestaat uit een gehele verdieping gelegen in het hotelgebouw. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit twee geschakelde appartementen met twee badkamers en twee slaapvertrekken. Op dezelfde verdieping zijn tevens zeven tweepersoons studio’s met eigen badkamer en eigen balkon te vinden! Op de gehele verdieping zijn 18 bedden in negen slaapkamers (waarvan twee slaapkamers aan de groepsruimte grenzen). Op een hoger gelegen verdieping beschikt u nog over één of twee familieappartement(en). Deze zijn bij het boeken wanneer u met meer dan 18 gasten wil verblijven.

Bij grotere groepen kan het voordelig zijn om de gehele accommodatie af te huren voor een vaste prijs zodat u zelf alle kamers kunt indelen naar eigen wens en de beschikking heeft over de verschillende ruimtes.

Het hotel beschikt over een bar en terras met lunch- en borrel mogelijkheden. Ook is ontbijt mogelijk. Buiten is er een overkapping waar u in overleg gebruik van kunt maken.

Tevens is er een grote fitnessruimte waar leuke groepslessen worden gegeven. Groepslessen zijn op basis van reservering en tegen een extra vergoeding. Ook bevindt zich hier een sauna, stoombad en verwarmd binnenzwembad. Hiervan kunt u kosteloos gebruik maken.

Zwembad groepsaccommodatie Groesbeek
Wellness groepsaccommodatie Groesbeek

Offerte aanvraag Groepsaccommodatie Groesbeek

Bedankt voor uw interesse in onze groepsaccommodatie.

Naar aanleiding van het invullen van de onderstaande gegevens zullen wij uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. U ontvangt binnen 5 werkdagen tegenbericht over de beschikbaarheid en mogelijkheden over uw gewenste aanvraag in de vorm van een offerte.

LET OP! Dit is een aanvraag en geen definitieve reservering.

* Verplichte velden

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen