Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Wellness hotel Groesbeek zwembad

Zoek en boek:

Wellness

Verblijft u op Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen? Dan bent u van harte welkom om vrij gebruik te maken van onze wellness.

Onze wellness biedt vele verschillende faciliteiten. Zo kunt u genieten van ons zwembad, stoomcabine, sauna's, de zonnebank . U vindt deze faciliteiten in onze sportschool TotalVit naast de receptie van het hotel. Zo kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness, ook na uw work-out. Geniet bijvoorbeeld na het sporten van een spierverwarmende saunasessie. Kom tot rust bij Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen.

Wellness hotel Groesbeek

Bij de Zeven Heuvelen vinden we wellness net zo belangrijk als sport en bewegen. Het is namelijk erg gezond en heeft een relaxende werking op de mens. Zo kan uw bloeddruk beter gereguleerd worden in een warme omgeving door het verwijden van bloedvaten, terwijl u in de stoomcabine afvalstoffen uitzweet. Doordat u ongestoord kunt relaxen in onze wellness, vermindert uw stressniveau en kunt u heerlijk ontspannen.

Ook genieten van een dagje wellness zonder overnachting? Bij de receptie kunt u voor €17,50 een dagpas aanvragen. Hiermee mag u gebruikmaken van al onze wellness faciliteiten. Ook kunt u een massage en/of zonnebanksessie bijboeken bij de receptie van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen.  

*Het dragen van badkleding is verplicht

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen