Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Fitness hotel Groesbeek Zeven Heuvelen

Zoek en boek:

Fitness

Als gast van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen maakt u gratis gebruik van de faciliteiten van onze sportschool TotalVit. In onze fitness kunt u heerlijk sporten of meedoen aan een van de groepslessen die aangeboden wordt. Om het complete en actuele aanbod van TotalVit te bekijken klikt u hier.

Groepslessen

Samen werken aan de gezondheid. De groepslessen van TotalVit worden gegeven door enthousiaste en kundige instructeurs. Wilt u samen met uw reisgezelschap toch wat meer? Neem contact op met ons en we kijken naar een op maat gemaakte training of groepsles voor u of uw groep.

FMS beweegtest

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten hoe u beweegt en hoe u daar uw sportroutine het beste op kan aanpassen? Met de FMS-test (Functional Movement Screening) kijken we naar 7 beweegmomenten (zie hieronder) en 3 pijntesten om te bepalen waar u momenteel staat. Daarnaast is er een fietstest en VO2-max test waardoor we een betere indicatie van uw uithoudingsvermogen krijgen.

  1. Diepe squat
  2. Horde step
  3. Lunge in éen lijn
  4. Schoudermobiliteit
  5. Actief gestrekt een been heffen
  6. Rompstabiliteit (push up)
  7. Rotatiestabiliteit

De FMS beweegtest geeft inzicht in hoe beperkend, oude blessures of aangeleerd gedrag onze huidige beweegpatroon beïnvloeden. Door deze beweegpatronen te herkennen kunnen we advies geven over oefeningen die het beweegpatroon kunnen verbeteren. Hierdoor kunnen we huidige blessures en eventueel toekomstige blessures beperken en verhelpen. Voor een FMS-test is een afspraak nodig, neem hiervoor contact op met de receptie van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen.

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen in Groesbeek

Thuis van huis in een prachtige heuvelachtige omgeving


© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen