Heeft u vragen?   024 397 5841
Flag of the United Kingdom
Voordeelarrangement studio hotel Groesbeek

Voorjaarsarrangement

Groesbeek, Nederland

Voordelig overnachten met twee personen in een studio. Dat kan met ons Voorjaarsarrangement! Door dit arrangement via onze website te boeken, heeft u gegarandeerd de laagste prijs voor twee overnachtingen bij De Zeven Heuvelen.

Beleef de fijne lentemaanden bij Hotel De Zeven Heuvelen. Geniet van de groene omgeving met dit 2 nachten arrangement. Nu met een een voucher voor een welkomstdrankje aan onze gezellige bar.

Geniet tijdens uw verblijf van de prachtige, groene omgeving van Groesbeek. Ga erop uit en ontdek wat de regio te bieden heeft, of relax met onze wellness faciliteiten. In onze omgeving zijn er meerdere mooie wandelroutes of fietsroutes die u kunt volgen. Daarnaast is de oudste stad van Nederland vlakbij! Een bezoekje aan Nijmegen is een uitstekende manier om uw dag te vullen.

Bekijk hier alle bezienswaardigheden of hier alle activiteiten in de omgeving.

Om de boeking te voltooien selecteert u voor de boeking twee personen en de gewenste data. Het arrangement is alleen beschikbaar voor een verblijf van twee nachten. Onderaan kunt u het arrangement aanvinken.

Voordeelarrangement Groesbeek Hotel Studio

Voorjaarsarrangement

  • 2 overnachtingen in een Studio

  • Inclusief Ontbijtbuffet 

  • Welkomstdrankje

  • €210,- o.b.v. 2 personen excl. toeristenbelasting 

Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten

© Copyright De Zeven Heuvelen - website: Van Dongen Design - Inloggen