Groepsaccomodaties

 

Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen leent zich ook uitstekend als groepsaccommodatie voor grotere groepen tot 26 personen. Deze zijn voorzien van alle gemakken en kunnen tevens gecombineerd worden met speciale arrangementen. Onze groepsaccommodaties bevinden zich in Groesbeek nabij Nijmegen. Grotere groepen op aanvraag.

 

Door de perfecte ligging zijn onze accommodaties ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld familie- en/of sportgroepen. En wat dacht je van de uitgebreide wellness-faciliteiten met binnenzwembad, gezellige hotelbar en unieke omgeving voor leuke groepsactiviteiten?

 

De accommodaties op de eerste en tweede verdieping zijng geschikt voor maximaal 26 personen en bestaat uit één gemeenschappelijke ruimte met aangrenzend twee slaapkamers. Op de verdieping bevinden zich nog 7 studio’s waarvan er één voor 4 personen geschikt is door middel van een slaapbank. Bij de 26persoons accommodatie wordt er een appartement bijgeboekt op een hoger gelegen verdieping.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een groepsverdieping op de derde etage te boeking waar maximaal 16 personen kunnen overnachten in verschillende familieappartementen. Daarnaast zullen twee kamers omgetoverd worden tot één gemeenschappelijke ruimte voor het gehele gezelschap. De verdieping bestaat uit 2x2-persoons kamers met gemeenschappelijke ruimte en 4x familiekamers met vide geschikt voor 4 tot 6 personen.

Heeft u meer behoefte aan één eigen huisje? Dit is mogelijk in een van onze geschakelde recreatiepark bungalows die circa 300m van onze hoofdingang liggen. De bungalows opgedeeld in twee verblijven waarbij elk verblijf 3 slaapkamers, één keuken, twee badkamers, twee toiletten en een woonkamer heeft. Perfect om er met een gezelschap van maximaal 12 personen te overnachten. 

Voor een groepsaccommodatie met meer dan 26 personen bent u bij ons van harte welkom. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Door de perfecte ligging zijn onze accommodaties ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld tennis,- en voetbalkampen. Neemt u hiervoor contact op met de receptie. Tel: 024 397 5841 of per e-mail info@dezevenheuvelen.nl

 

Ook sportgroepen kunnen bij ons uitstekend terecht! Kijk voor meer informatie op www.sporthotelholland.nl

 

 

Heeft u vragen? 024 397 5841