Een langere periode

Zakelijk van huis? Het was nog nooit zo prettig!

U zoekt een overnachtingslocatie voor zakenrelaties, expats, (gedetacheerde) medewerkers of voor uzelf? Onze Business Line biedt flexibele oplossingen voor overnachtingen. U kunt bij ons kiezen voor een studio, appartement of bungalow, tegen een scherpe prijs, in huiselijke sfeer. Dat noemen wij nou buitengewoon zaken doen! Speciaal voor onze zakelijke, terugkerende gasten bieden wij mogelijkheden op maat. Te denken valt aan een losse overnachting tegen uw corporate tarief gedurende het hele jaar, terugkerend van maandag tot vrijdag (werkweek), tijdelijke huisvesting, expat bewoning en arrangementen voor zakelijke evenementen. Heeft u speciale wensen tijdens uw verblijf, of tussen verschillende verblijven door (bijvoorbeeld bagageopslag )? Ons team staat voor u klaar.

 

'Thuis van Huis' 

Ons motto is 'thuis van huis' en dat merkt u iedere dag terug in onze service. Wij laten uw verblijf volledig aansluiten op uw wensen. Bijvoorbeeld door het huren voor een langere perioden dan een jaar met meerdere aankomsten van verschillende collega's waarbij een ieder zijn of haar privacy gewaarborgd blijft.

 

Voor meer informatie, vragen of verzoeken tot uw offerte op maat kunt u contact opnemen met onze accountmanager Business Line: Tel. 024 - 397 87 94

 

Voor onze informatiebrochure klik hier.

 

Liever teruggebeld worden?

 

 

Expat Housing

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte in de regio Nijmegen? 

 

Wij van Hotel & Bungalowpark De Zeven Heuvelen bieden studio's, appartementen en bungalows aan voor expats in de regio Nijmegen. Op slechts 10 minuten van Nijmegen vindt u ons resort. U kunt bij ons een op maat gemaakte offerte aanvragen waarin wij uw wensen kunnen verwerken. Dit kan al vanaf één overnachting. De accommodaties zijn volledig uitgerust. Verder bieden wij u de mogelijk gebruik te maken van al onze faciliteiten. U wordt van alle gemakken voorzien met een fitness studio, sauna's, wellness, een zwembad en eventuele dagelijkse schoonmaak. Tevens zijn wij u graag van dienst met optionele services zoals wassen & drogen.

 

Interesse? Klikt u op de link hier beneden en laat uw e-mail adres en telefoonnummer achter dan nemen zij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contact

 


Meetings & Events

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst cq. meeting? 

 

Op 10 minuten van de bruisende stad Nijmegen ligt Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen midden tussen de heuvels van het Rijk van Nijmegen. Wij bieden u dé ideale locatie voor uw overleg in kleinere gezelschappen. Vanaf 2 personen kunt u al bij ons terecht. Overal is gratis wifi, parkeren is gratis met voldoende gelegenheid en wij verzorgen graag uw dinerbuffet of lunch erbij. Ook zonder arrangement bent u van harte welkom!

 

Boekt u met meer dan 10 personen inclusief overnachting? Dan is de voorovernachting voor de trainer bij ons gratis.

 

Indien u de vergadering wilt combineren met activiteiten voor teambuilding of bedrijfsuitje, doen wij u graag een voorstel.

 

Contact


Zakelijke Arrangementen

 

De combinatie van zakelijke mogelijkheden én een ligging in een van de mooiste recreatiegebieden van Nederland, maakt van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen dé uitgelezen locatie voor uw vergadering, bijeenkomst, teambuilding of bedrijfsuitje. Combineer uitdagende activiteiten met uw collega's, met een heerlijk diner en ontspannen overnachting voor een zeer geslaagde bijeenkomst. Tussendoor nog even vergaderen? Het is aan u! U bepaalt uw eigen arrangement. Samen met Evenementenbedrijf Carpe Diem staan wij voor u klaar om er een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

Contact